maanantai 13. tammikuuta 2014

Operaatio toppahousut sekä lisää kuplia...

Ystäväni soitti viime torstaina. Heidän koiransa oli "uudelleen muotoillut" hänen poikansa toppahousut. Hän halusi antaa ne minulle, jos niistä tulisi vielä jotain. Aikoi käydä ostamassa pojalle uudet housut. Valitettavasti housujen rikkoutuminen tuli hieman huonoon saumaan, kun poika oli lähdössä seuraavana päivänä reissuun ja tarvitsi ehdottomasti toppahousut mukaan. 

Kuinka sattuikaan, että hän on suurin piirtein minun kokoiseni, vaikka on ala-asteella. Teimme sitten yhdessä hätäratkaisun, että poika lainaa minun toppahousut reissuun ja mie katson, voinko taikoa koiran syömät housut vielä ehjiksi. 

Lahje oli lahjakkaasti syöty, mutta visio syntyi heti. Kolme paikkaa, josta viimeisin peittäisi muut, sillä tavalla saisin sen kasaan. Musta enstex on tylsä yksinään, joten halusin siihen ommella jotain omaakin mukaan. 

Visio syntyi linnusta, jonka aplikoisin kiinni paikkaan. Lopputulos muistuttaa enemmän seireenin ja pöllön risteytystä, mutta ainakin heijastin toimii ja toppahousut pääsevät takaisin käyttöön. Ystävän poika saa lainata minun toppahousuja niin kauan kuin tarvitsee. Mie pärjään noilla hyvin nyt ;) 


Juniori sai toiset kupla-sukat varasukiksi. En ymmärrä, miten saan aina toisesta sukasta tiukempaa käsialasta. Näissä sukissa vaivaa taas sama vika, mutta saa olla. Teen karhun palveluksen, jos alan oikoa niitä vielä.  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti